انواع فایروال Fortigate:
فایروالهای فورتی گیت در سه دسته تقسیمبندی بزرگ به نام های High-End، Mid-Range و Entry Level تقسیم میشوند که در ادامه به بررسی مختصری از آن ها خواهیم پرداخت:
-
فورتی گیت High-End:
فایروالهای این رده قابلیت برقراری حداکثر ۱۰ میلیون Session به طور همزمان در ثانیه دارند و به صورتی بهینه شدهاند که مناسب سازمانهای بزرگ، سرویسدهندههای اینترنت و مراکز داده های بسیار بزرگ هستند. همانطور که گفته شد این فایروال های نسل جدید دارای پردازنده های SPU هستند که توان عملیاتی را بسیار بالا می برد. فایروالهای سری High-end شامل مدلهای سری 4000، 3000، 2000 و 1000 میباشند. به علاوه این نوع فایروال ها از چندین درگاه گوناگون و پر سرعت برخوردارند. این فایروالها بیشترین بازدهی را در سرویسهای Threat Protection (ماکزیمم 75 گیگابیت بر ثانیه) و SSL Inspectio (ماکزیمم 94 گیگابیت بر ثانیه) ارائه میدهند.
-
فورتیگیت Mid-Range:
این سری از فورتی گیت ها دارای عملکرد بالا، امنیت چند لایه و همچنین دامنه دید گسترده تری برای حفاظت و امنیت در برابر حملات سایتی را برای شبکه فراهم میکند. حداکثر ترافیک خروجی در فایروالهای میانرده فورتی گیت، 52 گیگابیت بر ثانیه است و امکان برقراری ماکزیمم 11 میلیون Session همزمان در این نوع فایروال ها وجود دارد. این سری فورتیگیت ها شامل سریهای 900، 800، 600، 500، 400، 300، 200 و 100 است. فایروالهای میان رده برای سازمانهای متوسط تا بزرگ بهینه شدهاند و مورد استفاده قرار میگیرد. توانایی انجام عملیات در دمای منفی 35 درجه تا مثبت 70 درجه سانتیگراد را دارند.
-
فورتی گیت Entry Level:
فایروالهای این دسته، از بهترین محصولات در رده خود به شمار میآیند، مقرون به صرفه بوده و توان پردازشی نسبتا پایینی دارند. حداکثر ترافیک خروجی قابل پشتیبانی در محصولات این سری به 10 گیگابیت بر ثانیه میرسد و امکان برقراری 5/1 میلیون Session همزمان در آنها وجود دارد. مدلهای این سری شامل 80، 60، 50، 30 و FortiGate Rugged است. این نوع فایروال قابلیت هایی از قبیل IPsec VPN ،Threat Protection و SSL Inspection را ارائه میکنند و برای سازمانهای کوچک و متوسط با حداکثر تعداد 50 کاربر فعال مناسب هستند.
منبع: فایروال فورتی گیت
- پنجشنبه ۰۳ آبان ۰۳ ۰۹:۳۳ ۳۹ بازديد
- ۰ نظر