4ـ هارد SCSI:
هاردهای SCSI به آن دسته از هارد هایی گفته می شود که دارای سوکت ورودی برای وصل شدن به چاپگر, هارد های دیگر و هر چیزی که دارای سوکت خروجی SCSI است، می باشد. این نوع هارد ها توانایی اتصال مستقیم به RAM بدون اینکه CPU سرور را در نظر بگیرند دارند. این نوع هاردها بیشتر برای سرورهای بزرگ با حجم انتقال داده بالا مناسب بوده و برای کاربری شخصی مناسب نیستند.
5ـ هارد SAS:
SAS یا (Serial Attached SCSI) برگرفته از تکنولوژی SCSI می باشد و از نسل قبلی خود یعنی SATA سرعت بالاتری دارد. هر چند هاردهای SATA همچنان بخاطر ایجاد فضای مناسب ذخیره سازی محبوب هستند. ولی در هاردهای SAS تمرکز بر روی سرعت است و از پهنای باند 3 GBPs ، 6 GBPs ، 12 GBps برای انتقال اطلاعات استفاده می کند. در مقایسه با هارد SATA که دارای سرعت 5200 تا 7200 (RPM) یا Revolutions Per Minute (دور در دقیقه) می باشد، هارد SAS از سرعت 10K ، 7.2K و 15K یا 15000 RPM پشتیبانی می کند. ابعاد هارد SAS در 2 استاندارد LFF و SFF مشابه هارد SATA به بازار ارائه شده است.
6-هارد SSD:
حافظه جامد یا SSD (solid state drive) نسبت به هاردهای SATA و SAS سرعت بالاتری دارد. به این نوع حافظه، درایو الکترونیکی نیز می گویند. عملکرد این حافظه بصورت فلش می باشد و اطلاعات بر روی چیپ الکترونیکی ذخیره می شود. در مقایسه با هاردهای SAS و SATA دیگر از چرخه مکانیکی استفاده نمی کند. کمپانی اچ پی نیز از این تکنولوژی بهره مند شده و حافظه SSD SAS و SSD SATA با مدل های متنوع را برای سرورهای HP به بازار ارائه کرده است.
منبع: معرفی هارد سرور
منبع: معرفی هارد سرور
- چهارشنبه ۱۸ مهر ۰۳ ۰۹:۵۶ ۴۴ بازديد
- ۰ نظر