حملات DNS Spoofing به چند روش صورت می گیرد:
چرا حملات DNS Spoofing را باید شناسایی و برطرف کرد یا بهتر است بگوییم که این حملات DNS چه عواقبی دارند؟ در واقع حمله کننده ها که در اصطلاح به آن ها هکر می گویند، به اطلاعات حساس کاربران دسترسی پیدا می کنند و آن ها را می دزدند و این فرصت را در اختیار مهاجمین قرار می دهند که به آن ها دسترسی پیدا کنند. این وب سایت های مخرب باعث ایجاد ویروس در سیستم کاربر نیز می گردد.
- MITM یا Man in the middle:
این حمله موجب رهگیری روابطی است که بین کاربران و سرور DNS صورت می پذیرد که موجب می شود کاربران به آدرس مخرب و اشتباهی هدایت شوند. به بیان بهتر می توان گفت یک هکر در میان مرورگر وب و سرور DNS قرار می گیرد و به هر دو حمله می کند. در این حمله هم Cache مسموم می و هم DNS سرور نیز مسموم می گردد. در نتیجه شما یک سایت مخرب خواهید داشت که توسط یک هک هدایت می شود.
- حمله به DNS با استفاده از هرزنامه:
معمولا لینک هایی در هرزنامه ایمیل ها وجود دارد که حاوی کدهای مخرب هستند، این ایمیل ها در تلاش اند تا کاربر را بترسانند و او را مجاب به کلیک بر روی لینک های موجود در ایمیل کنند و همین امر موجب آسیب و حمله به کامپیوتر شما می گردد.
دقت داشته باشید تصاویر و بنرهای تبلیغاتی نیز قابل اعتماد نیستند و می توانند کاربران را به سمت کدهای مخرب هدایت کنند و در نتیجه موجب آسیب و خرابی میشود. این لینک ها شما را به سمت سایت های جعلی خواهند برد که مشابه با سایت های مورد نظر شماست و تهدید جدی برایتان به بار خواهد آورد و ممکن است دچار خسارت و آسیب های جدی در سایتان بشوید.
ادامه مقاله در لینک زیر:
منبع: DNS Spoofing چیست
- پنجشنبه ۲۱ تیر ۰۳ ۱۰:۲۹ ۱۲۰ بازديد
- ۰ نظر